Personal, Photography

Fotolog van oktober

Fotolog De Beurs Utrecht Nacht

De maand oktober is alweer bijna voorbij, en dus is het weer tijd om terug te kijken. In dit fotolog deel ik een aantal momenten in oktober die voor mij heel eruit springen. Zo ben ik deze maand naar het Amsterdam Dance Event geweest, en heb ik geëxperimenteerd met nachtfotografie.

Amsterdam Dance Event

Het Dance event van het jaar in Nederland, en ik was erbij! Mijn vriend werkt in de muziek, en dankzij hem kon ik mee naar een paar supergave feestjes. Samen met mijn beste vriend heb ik een hele nacht doorgehaald bij Mr. Belt en Wezol, om vervolgens de volgende dag foto’s van hen te maken bij SlamFM! Ook een uniek feestje in het Scheepvaartmuseum van Sam Feldt stond op de planning. Een ontzettend kleinschalig feest, maar met alleen maar superfans van hem, en dat maakt het natuurlijk extra leuk.

Mr. Belt en Wezol Fotolog

Mr. Belt en Wezol bij SlamFM!

Uitwaaien op de hei

Wat voor mij ontzettend veel rust brengt is lekker wandelen. Dit doe ik vaak alleen, maar ook samen met mijn vriend. Ik merk dat ik tijdens het maken van een wandeling ontzettend rustig kan worden, en eventjes tot mijzelf kom. Uiteraard gaat mijn camera altijd mee, en dat levert vaak hele mooie plaatjes op. Ik heb het geluk dat er een ontzettend mooi stuk heide zit achter het huis van mijn vriend, en dit is dan ook een heerlijk plekje om eventjes uit te waaien.Fotolog

The Vaccines

Het stond al eerder op mijn bucketlist, maar nu ben ik ook echt geweest. Afgelopen donderdag ging het los in de Melkweg op de muziek van de indie-rockband the Vaccines. Ondanks dat ik door mijn lengte niet veel kon zien heb ik het ontzettend leuk gehad. Het is altijd super om live naar muziek te gaan die ik normaal gesproken via Spotify door mijn koptelefoon heen pomp. En het is altijd fijn als je dit samen met een ontzettend enthousiast publiek doet. En aankomende maand staat Roosevelt op de planning, heb ik ook weer ontzettend veel zin in!

Fotolog The Vaccines

The Vaccines in de Melkweg

Nachtfotografie

Het stond al een tijdje om mijn to-do-list, een nachtfotografie sessie. Ik kijk op Instagram altijd vol bewondering naar de foto’s van fotografen met lichtstrepen van het verkeer, en ik wilde dit heel graag zelf ook gaan maken. Nu had ik deze maand de kans hiervoor om met een goed statief door Utrecht heen te lopen en hiermee te experimenteren. Ik vond het, ondanks de koude wind, ontzettend leuk en gaaf om te doen. En ik ben dan ook super blij met de resultaten. Zeker voor een eerste keer.

Fotolog Het Janskerkhof in Utrecht

Het Janskerkhof in Utrecht

Fotosessie met mijn vriend

Zij die me al volgen op Instagram weten het al wel. Een van mijn favoriete onderwerpen om op de foto te zetten is toch mijn vriend. Hij heeft mij ook de camera gegeven als duwtje om mijn fotografiepassie weer op te pakken. En of hij het nu leuk vind of niet, ik zet hem graag op de foto. Het voelt ook wel fijn om nieuwe dingen op fotografie dingen op iemand die ik goed ken, en die mij goed kent. En toen we een weekendje weer in Zutphen waren vond ik het weer tijd om een aantal nieuwe foto’s van hem te schieten.FotologMaak jij zelf ook wel eens een fotolog of een fotodagboek? Of kijk je op een ander manier terug op mooie momenten?