Lifestyle

Fotoherinneringen op hout van de Fotofabriek

Fotofabriek

Ik maak ontzettend graag foto’s. En niet alleen omdat het mijn hobby is, maar ook om herinneringen vast te leggen. Er zijn ondertussen ontzettend veel manieren waarop je die herinneringen kunt vastleggen, als fotoboeken, digitale fotolijstjes en foto’s op bijzondere materialen. In deze post vertel ik iets meer over een van die herinneringen en waarom ik deze op hout heb laten afdrukken bij de Fotofabriek.

Foto’s van een mooie dag

Afgelopen juni zijn mijn vriend en ik naar het Nationaal Park de Hoge Veluwe geweest. Dit was het uitstapje wat wij maakten voor ons halfjarig jubileum en daarom extra speciaal. Ik had van hem een spiegelreflexcamera (tweedehands hoor!) gekregen voor dit jubileum vanwege mijn foto hobby. En die moest ik nou even een goede testronde geven. Ik heb op deze dag ontzettend veel leuke en mooie foto’s gemaakt, en daarom wil ik deze vastleggen. En dit is de foto die ik heb gekozen om op hout af te laten drukken. Ik heb gekozen voor deze foto omdat ik vind dat op deze foto de schoonheid van de Veluwe heel mooi te zien is, en ik deze foto erg vind passen in mijn interieur.Fotofabriek Veluwe

Bestellen bij de Fotofabriek

Ik koos voor Berkenplex met een whitewash omdat in deze foto veel lichte tinten voorkwamen en deze zo beter uit zouden komen. Omdat ik een kleine kamer heb, woon nog op een studentenkamer, was ik blij dat je kunt kiezen voor een klein formaat. Dan heb je toch een mooie foto op hout, maar hij neemt niet teveel ruimte in. De levering was ontzettend snel bij de Fotofabriek, en met het eindresultaat ben ik erg tevreden. De kleuren komen erg helder uit, en ook de details blijven ontzettend mooi bij het afdrukken.Fotofabriek

Het eindresultaat

Zoals je ziet hangt hij ontzettend leuk aan deze muur die nu wat minder kaal oogt. Als ik in mijn kamer op de bank zit zie ik hem hangen, en dat vind ik ontzettend leuk. Ik heb in het verleden wel eens een fotoboek laten drukken, maar daar ga ik niet iedere dag doorheen bladeren. Ik ga zeker nog een keer een foto op hout laten afdrukken, en misschien kies ik dan een groter formaat. Ik kan het bestellen bij de Fotofabriek zeker aanraden omdat de editor waarin je de foto op het hout plaatst erg gebruiksvriendelijk is, en de levering is bij hun ontzettend snel.Fotofabriek