Personal

Even een halfjaar niets?

The Urban Safari

Het zal je vast niet ontgaan zijn, bijna een halfjaar lang heeft The Urban Safari stilgelegen. In deze post vertel ik waarom, en wat ik nu zoal doe.

Aan het einde van vorig studiejaar kreeg ik het ontzettend druk. Ik had hierdoor een beetje moeite om een gezonde balans te vinden tussen werk, studie, en privé. Hierdoor besloot ik om even een maandje pauze in te lassen met The Urban Safari. Maar dit maandje, werd bijna een half jaar. Een half jaar waarin ik vooral aandacht heb besteed aan de dingen die echt belangrijk zijn. Ik was vooral heel erg moe na een dag werk of studie, en daardoor pakte ik het bloggen en fotograferen maar niet op. Maar nu na een lekkere zomer rust heb ik weer nieuwe ideeën.

Het eerste idee waar ik werk van heb gemaakt is het opstarten van mijn eigen geschiedenisblog: Historie Online. De paar posts die ik hier had geschreven over geschiedenis heb ik daarheen verhuisd, en ik ga het verder uitwerken tot een geschiedenis magazine in mijn stijl. Ik wil hiermee vooral mijn hobby voor schrijven, en mijn studie geschiedenis gaan combineren. Maar dat betekent niet dat ik deze site volledig ga opdoeken.

De frequentie van posten op The Urban Safari zal nog steeds niet heel hoog zijn, maar ik zal hier zeker nog dingen posten. Boek-reviews over boeken die niet geschiedenis gerelateerd zijn, leuke uitjes die ik maak, en zaken waar ik mij graag mee bezig houd. Ook zal ik op instagram af en toe weer mooie kiekjes plaatsen, maar niet met een dagelijkse frequentie zoals eerst. Vooral omdat ik nog steeds een gezonde balans moet houden tussen alles, en ik wil niet dat het bijhouden van een blog en de bijbehorende socials als een verplichting aan gaan voelen. The Urban Safari ben ik begonnen als een hobby, en ik wil er heel graag plezier uit blijven halen.