Over Mij

FotologIk ben Inge, een jonge vrouw met bouwjaar 1995. Ik studeer geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om nieuwe plekken te ontdekken, wandelen, koken en lekker uit eten te gaan. Daarnaast houd ik erg veel van kunst, muziek en fotografie, en ben ik ook niet goed in stil zitten op de bank.

Al vanaf een jonge leeftijd ben ik veel bezig met geschiedenis. Met vakantie zoveel mogelijk historische plekken bezoeken, en zoveel mogelijk hierover te weten komen maakt mij intens blij. Maar daarnaast vond ik het op school ook altijd ontzettend leuk om voor het vak geschiedenis aan projecten te weten, en in archieven te graven naar nieuwe feitjes.

Vanaf dat ik een jaar of tien was kookte ik iedere zaterdagavond met mijn vader uitgebreide gerechten, en ook als student kook ik nog steeds iedere dag met veel plezier een lekkere maaltijd voor mijzelf. Ook probeer ik veel nieuwe recepten uit, en probeer ik mijn eigen recepten te bedenken. En het fantastische gevoel als je een tafel stil krijgt met het lekkers wat je hebt gekookt is natuurlijk super.

Op The Urban Safari deel ik mijn passies voor geschiedenis, koken, ontdekken en meer. Ik zal posts plaatsen over mooie steden, geschiedenis, musea en natuurlijk lekker eten.